Termes i condicions

ACORD DE REALITZACIÓ DE COMANDA

Aquests termes i condicions, juntament amb la seva confirmació de Comanda, constitueixen un CONTRACTE entre la nostra empresa Revitalize i vostè.

COMANDES FRAUDULENTES I/O REBUIG DE CONTRAREMBOLS

D’acord amb les condicions d’ús del nostre lloc web, en cas que un enviament sigui rebutjat per motius personals del client, aquest serà responsable de pagar els costos d’anada i tornada de la comanda. Si no es realitza el pagament dels costos ocasionats pel rebuig, ens reservem el dret de presentar una reclamació a través d’un tribunal, amb els dades del client i la direcció IP des de la qual es va realitzar la comanda.

——————————————————————————————-

CONDICIONS GENERALS

Les presents condicions generals estan formulades conforme als Còdigs Civils i de Comerç, Llei 7/1996, de 15 de gener, d’Ordenació del Comerç Minorista, Llei 7/1998, de 13 d’abril, de Condicions Generals de la Contractació i Llei 7/1995, de 23 de març, de Crèdit al Consum.

Per realitzar una comanda, el comprador ha de ser major de 18 anys.

CONDICIONS D’ENVIAMENT

 • Característiques: Els terminis de lliurament varien segons els productes i províncies de destinació. Aquests terminis s’indiquen en dies laborables (de dilluns a divendres) i comencen a comptar des de la confirmació del pagament al nostre compte bancari, TPV Virtual o PayPal; o immediatament en cas de contrareemborsament.
 • Horari de lliurament: L’agència de transports realitzarà els enviaments de dilluns a divendres, ja sigui en horari de matí o tarda. En cas de desacord amb l’agència de transports, li recomanem posar-se en contacte amb nosaltres per gestionar una solució.
 • Incidència en l’enviament: No podrem enviar els articles en cas d’errors en les dades d’enviament del client, dades d’enviament o registre falsos, errors informàtics, errors tipogràfics, errors d’estoc o errors en els sabors triats. Les comandes viatgen assegurades pel 100% del valor de la mercaderia.
 • Gestió aduanera: Per a zones que requereixin la gestió d’un agent de duanes, s’aplicaran costos addicionals (despatx de duanes, impostos locals, etc.) dels quals Revitalize no es fa responsable.

DRET DE DESISTIMENT

Té dret a desistir del present contracte en un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificació. El termini de desistiment expirarà 14 dies naturals després de la data de lliurament de la comanda.

Per exercir el dret de desistiment, ha de notificar-nos la seva decisió mitjançant una declaració inequívoca. En cas de desistiment, li reemborsarem tots els pagaments rebuts, inclosos els costos d’enviament, en un termini de 14 dies naturals.

GARANTIES LEGALS

En cas de producte defectuós, el venedor procedirà, segons correspongui, a la reparació, substitució, rebaixa de preu o resolució del contracte, gestions que seran gratuïtes per al consumidor. El venedor respon de les mancances de conformitat que es manifestin en un termini de dos anys des de la lliurament.

FORMES DE PAGAMENT

Condicions generals de les nostres formes de pagament:

 • Pagament Contrareemborsament.
 • Pagament amb targeta de dèbit/crèdit a través del nostre TPV virtual segur.
 • Pagament per PayPal.

Per mantenir el termini de lliurament i les promocions vigents de la seva comanda, aquesta ha de ser abonada en les següents 24/48 hores.

VARIOS

En realitzar una comanda, Revitalize es compromet a no cedir les seves dades personals, llevat que sigui per a la realització de l’enviament.

INFORMACIÓ SOBRE ELS PRODUCTES NUTRICIONALS

 • Els productes comercialitzats són complements nutricionals i compleixen amb la legislació vigent.
 • No han de substituir una dieta equilibrada i variada.
 • No tracten, previneixen, diagnostiquen o curen malalties.
 • Han de ser utilitzats sota supervisió professional.

Consulteu la política de privadesa i tractament de dades personals en l’apartat corresponent.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *