Preguntes freqüents

Quina és la diferència entre les proteïnes de sèrum, caseïna i aïllat de proteïna?

El sèrum és d’absorció ràpida, ideal post-entrenament. La caseïna és d’alliberament lent, òptima abans de dormir. L’aïllat és una forma purificada amb major concentració proteica, excel·lent per a mantenir-se magre.

Què és la creatina i com pot beneficiar el meu rendiment esportiu?

La creatina és un compost natural que ajuda a proporcionar energia ràpida durant activitats d’alta intensitat. Pot millorar la força, el rendiment i afavorir la recuperació muscular.

Què conté el teu pre-entrenament i com pot beneficiar-me?

El nostre pre-entrenament conté ingredients com a cafeïna, beta-alanina i BCAAs per a augmentar l’energia, la resistència i millorar la concentració durant l’entrenament.

Com funcionen els cremadors de greix?

Els cremadors de greix acceleren el metabolisme i ajuden a mobilitzar les reserves de greix per a ser utilitzades com a energia, secundant així la pèrdua de pes.

Per què hauria de prendre un multivitamínic i mineral?

Un multivitamínic proporciona nutrients essencials que poden faltar en la dieta diària, recolzant la salut general, la immunitat i el rendiment físic.

Quins són els beneficis de prendre omega-3?

L’omega-3 és essencial per a la salut cardiovascular, cerebral i ocular. A més, redueix la inflamació i millora la recuperació muscular, sent clau per al benestar general.

Què fa la glutamina i per què hauria de prendre-la?

Resposta: La glutamina és crucial per a la recuperació muscular i la salut del sistema immunològic. La seva suplementació pot ajudar a reduir el temps de recuperació i prevenir el sobreentrenament.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *